U bent hier: Home > Lidmaatschap

Lidmaatschap

Leden gedeelte

Klik hier om het leden gedeelte te bezoeken.

Het ledengedeelte is momenteel vrij toegankelijk voor iedereen en niet alleen voor de leden. Het ledengebied wordt momenteel (februari 2020) verbouwd. Verwachte herstart: begin maart. Dan is deze ruimte alleen toegankelijk voor leden. Zo zijn er enkele presentaties van de IACM-Conferentie in Berlijn (31 oktober tot 2 november 2019) te zien en is het mogelijk een gratis abonnement te nemen op het tijdschrift Cannabis en Cannabinoid Research.

Actuele leden

We vragen een beetje geduld, want de nieuwe betalingsmogelijkheden voor het lidmaatschap, die erg handig zullen zijn, zijn nog niet online. Verwachte lancering: begin maart 2020. Hier vindt u de huidige lidmaatschapsgelden van het IACM in de statuten die op 2 november 2020 zijn bijgewerkt. Hartelijk dank voor uw geduld!

Nieuwe leden

Als u een nieuw lid van het IACM wilt worden, krijgt u binnenkort de gelegenheid om dat te doen wanneer er nieuwe handige opties worden geïmplementeerd. Verwachte start: begin maart 2020. Als lid krijgt u gratis toegang tot het ledengedeelte met video's, een gratis abonnement op Cannabis en Cannabinoid Research, lagere kosten voor het indienen van artikelen, aanzienlijk lagere kosten voor congressen en andere evenementen (met name webinars) van het IACM. Hier vindt u de huidige lidmaatschapsgelden van het IACM in de statuten die op 2 november 2020 zijn geactualiseerd. Hartelijk dank voor uw geduld!

Donatie

Als u het IACM wilt ondersteunen met een donatie, zal dit binnenkort mogelijk zijn met nieuwe handige betaalmethoden (alle creditcards, PayPal en andere). 

Bank data

Bankgegevens
Bankrekening: Internationale Associatie voor Cannabinoïden als Medicijn
Bank: Postbank Keulen
Adres: 51222 Keulen
SWIFT-BIC: PBNKDEFF
IBAN: DE32 3701 0050 0440 0995 04

Conferentie 2020

Het IACM zal zijn 11e conferentie over Cannabinoïden in de Geneeskunde houden van 7 tot 9 november 2020 in Mexico-Stad.

Conferentie 2021

Het 12e IACM-congres over Cannabinoïden in de Geneeskunde wordt gehouden in Bazel, Zwitserland, van 14 tot 16 oktober 2021.

Members only

Please click here to visit the Members Only Area with a film to honour Prof Raphael Mechoulam, 
Please click here to become a member.

IACM on Twitter

Follow us on twitter @IACM_Bulletin where you can send us inquiries and receive updates on research studies and news articles.